مقالات

41de4b52280a1dfd3716f41

روش های مناسب برای تغذیه جوجه های گوشتی

دستگاه جوجه کشی  مقالات   خرید دستگاه جوجه کشی  17 مرداد, 1397

رشد سریع طیور نیاز به پروتئین را در آن‌ها افزایش می‌دهد. پروتئین خوراک طیور به نوع طیور، سن و مرحله تولید آن‌ها بستگی دارد . میزان غذای مصرفی روزانه طیور با میزان انرژی خوراک، مواد مغذی آن، سن، وزن بدن، حرارت محیط و میزان تولید آن‌ها رابطه مستقیم دارد. افزایش انرژی غذا موجب کاهش مصرف روزانه آن می‌شود در صورتی که نسبت انرژی به پروتئین در خوراک طیور در نظر گرفته نشود و پرنده غذای خود را تنها براساس انرژی تامین نماید، میزان رشد طیور بر اثر کاهش پروتئین مصرفی کاهش پیدا می‌یابد. به طور کلی طیور به اندازه‌ای غذا می خورند که احتیاجات انرژی خود را تامین کند که در این صورت خوراک دادن به صورت اختیاری یا آزاد امری غیرمنطقی نخواهد بود.

2472

افزودنی های غذایی ایده ای جدیدجهت بهبود ارزش غذایی وراندمان تولید در صنعت طیور

دستگاه جوجه کشی  مقالات   خرید دستگاه جوجه کشی  17 مرداد, 1397

صنعت طیور در ابعاد گوناگونی از جمله تغذیه، ژنتیک و مدیریت به منظور رسیدن به حداکثر عملکرد رشد و بازدهی تولید گوشت پیشرفت کرده است. امروزه بیشترین توجه این صنعت بر شناخت رابطه بین سلامت غذایی و محیط تمرکز یافته است. تغذیه و مدیریت آن از نظر کیفی و کمی بخش مهمی از این صنعت را شامل می‌گردد.

5-1

مکمل های ویتامینی موثر در کاهش استرس گرمایی طیور

دستگاه جوجه کشی  مقالات   خرید دستگاه جوجه کشی  16 مرداد, 1397

درجه حرارتهای بالای محیطی یا استرس گرمایی بعنوان یکی از فاکتورهای فیزیکی مهم تاثیرگذار بر تولیدات طیور و یکی از مشکلات اساسی صنعت طیور میباشد.مصرف غذا،وزن بدن،قابلیت هچ،مرگ و میر،خصوصیات لاشه و دیگر ویژگی های مهم که سبب موفقیت صنعت طیور میشوند میتوانند به شکل نامناسب تحت تاثیر استرس گرمایی قرار بگیرند(۱).در تولیدات طیور استرس گرمایی به دو صورت حاد و مزمن تعریف میشود.استرس گرمایی طیور حاد اشاره به دوره های کوتاه و ناگهانی افزایش دما و استرس گرمایی مزمن اشاره به دوره های طولانی گرما دارد.

nes1

میزان دمای بدن طیور

دستگاه جوجه کشی  مقالات   خرید دستگاه جوجه کشی  15 مرداد, 1397

دمای بدن طیور چقدر است ؟ منظور از نظم شبانه روزی دما یا Circadian rhythm چیست ؟ چرا پرندگان از خود گرما آزاد میکنند؟ آیا جوجه ها در چند روز نخست زندگی خود ، موجودات خونسردی به حساب می آیند؟ چرا کنترل دمای محیط در هفته اول پرورش مهم است ؟

Food

تمام شایعات استفاده از هورمون در طیور به عدم شناخت علمی از چرخه و فرآیند تولید طیور برمی گردد

دستگاه جوجه کشی  مقالات   خرید دستگاه جوجه کشی  14 مرداد, 1397

در صنعت طیور هیچ نوع هورمونی برای افزایش رشد و تولید تخم مرغ استفاده نمی شود. تنها در شرایط تحقیقاتی و آن هم برای بررسی اثرات فیزیولوژیک از هورمون ها استفاده می شود.

image from Livacox_Q_lokalni_lak (1)-1

بیماری کوکسیدیوز طیور

دستگاه جوجه کشی  مقالات   خرید دستگاه جوجه کشی  13 مرداد, 1397

عامل این بیماری تک یاخته ای به نام ایمریا میباشد. گونه های متفاوتی از ایمریا شناخته شده است که دارای میزبان های اختصاصی هستند .

nemonegiry-01

معرفی آبله پرندگان

دستگاه جوجه کشی  مقالات   خرید دستگاه جوجه کشی  10 مرداد, 1397

آبله بیماری عفونی با انتشار نسبتاً آهسته در تمام سنین طیور است و با جراحات جلدی در شکل خشک و یا جراحات دیفتری مانند در دهان در شکل مرطوب مشخص می شود .بیماری باعث کندی رشد و کاهش تخمگذاری می گردد .

Poultry-234534

آشنایی با بیمارهای طیور در فصل تابستان

دستگاه جوجه کشی  مقالات   خرید دستگاه جوجه کشی  9 مرداد, 1397

با افزایش جمعیت و تغییر شرایط اقتصادی و اجتماعی , پرورش طیور بومی نیز گسترش یافت و بدنبال آن میزان حساسیت این پرندگان به بسیاری از بیماریها و آلودگیها نیز افزایش یافت بطوریکه بعضی از این گونه بیماریها که حتی در گذشته مشاهده نگردید.استرس گرمایی و خستگی ناشی از آن یکی از عمده ترین دلایل مرگ و میر طیور است. به همین دلیل آگاهی از علائم آن و اینکه چگونه پرندگانتان را خنک و هیدراته (مرطوب) نگه دارید.

Quail

فواید گوشت بلدرچین برای سلامتی

دستگاه جوجه کشی  مقالات   خرید دستگاه جوجه کشی  9 مرداد, 1397

به علت وجود مواد مغذی فراوان در گوشت و تخم بلدرچین، مصرف آن برای سلامت ما مفید است. برخی از خواص گوشت بلدرچین و تخم بلدرچین در ادامه آمده‌است:

151945277468724400

آنفولانزای پرندگان، علائم و روشهای پیشگیری

دستگاه جوجه کشی  مقالات   خرید دستگاه جوجه کشی  6 مرداد, 1397

آنفلوآنزای پرندگان گونه‌ای بیماری ویروسی است که ویروس عامل آن از خانوادهٔ Orthomyxoviridae می‌باشد. این ویروس خود دارای سه تیپ A,B،C است. تیپ A توسط تحت آنتی‌ژن‌های H و N تقسیم‌بندی می‌گردد. ویروسهایی که در آزمایش‌ها جداسازی می‌شوند از گونهٔ A این ویروس و از زیررده‌های H5 و H7اند.