مقالات

ذخیره ی تخم های جوجه کشی

شرایط بهینه ذخیره ی تخم های جوجه کشی

دستگاه جوجه کشی  مقالات   خرید دستگاه جوجه کشی  12 اردیبهشت, 1395

به محض رسیدن تخم ها به هچری، تخم ها به مدت چند روز قبل از آغاز فرایند جوجه کشی ذخیره می شوند. جهت مینیمم نمودن میزان مرگ و میر جنینی و ماکزیمم نمودن قابلیت جوجه درآوری و کیفیت جوجه، دستیابی به شرایط بهینه در اتاق ذخیره ی تخم ها ضروری و با اهمیت می باشد. هدف از ذخیره ی تخم ها به تعویق انداختن رشد و نمو جنین تا زمان شروع دوره ی جوجه کشی می باشد. در این مقاله ما بر روی دو پارامتر مهم در ذخیره ی تخم ها تمرکز می کنیم: دما و رطوبت.

تشخیص دمای بهینه دستگاه جوجه کشی

تشخیص دمای مناسب دستگاه جوجه کشی

دستگاه جوجه کشی  مقالات   خرید دستگاه جوجه کشی  12 اردیبهشت, 1395

دستگاه جوجه کشی یک وسیله ساده است.در تمامی دستگاه های جوجه کشی چهار اصل زیر رعایت میشود :
1. تولید حرارت
2. تهیه رطوبت
3. تهویه مناسب
4. چرخاندن تخم

ضدعفونی سالن مرغداری

راهنمای کامل نظافت و ضدعفونی سالن مرغداری

دستگاه جوجه کشی  مقالات   خرید دستگاه جوجه کشی  12 اردیبهشت, 1395

راهنمای کامل نظافت و ضدعفونی سالن مرغداری: همزمان با نزدیک شدن بهار تقریباً وقت آن فرا می رسد که سالن مرغداری و تجهیزات موجود در آن را پس از یک زمستان طولانی نظافت و ضدعفونی کنید. گندزدایی سالن مرغداری جهت…… بیشتر »

مرگ و میر زود هنگام جوجه گوشتی

عوامل ژنتیکی و بیماری های دخیل در مرگ و میر زودهنگام جوجه ها

دستگاه جوجه کشی  مقالات   خرید دستگاه جوجه کشی  12 اردیبهشت, 1395

عامل ژنتیکی عاملی بسیار مهم در مرگ و میر زودهنگام جوجه ها است چرا که 21 جهش کشنده در ماکیان وجود دارد. جهش کشنده بیشتر در جنین های واجد صفات پدر و مادر علی الخصوص در طول هفته ی سوم دوره ی جوجه کشی بروز می کند. هرچه ناهنجاری ایجاد شده توسط ژن کشنده بیشتر و بزرگتر باشد مرگ و میر در سنین پایین تری اتفاق می افتد.

اهمیت تهویه هوا در پرورش جوجه های گوشتی

اهمیت کیفیت هوا در 14 روز اول سیکل زندگی جوجه های گوشتی

دستگاه جوجه کشی  مقالات   خرید دستگاه جوجه کشی  12 اردیبهشت, 1395

چگونه بهترین استارت برای جوجه های گوشتی را در دو هفته ی اول زندگی فراهم نماییم؟ بخش دوم: اهمیت کیفیت هوا در 14 روز اول سیکل زندگی جوجه های گوشتی: تهویه ی هوا، گرما را در سراسر سالن توزیع نموده…… بیشتر »

طیور گوشتی در کشتارگاه

جمع آوری وانتقال طیور گوشتی به کشتارگاه

دستگاه جوجه کشی  مقالات   خرید دستگاه جوجه کشی  11 اردیبهشت, 1395

جوجه های گوشتی اصولاً در 5 الی 7 هفتگی به وزن ایده آل (جهت کشتار) می رسند. قبل از این که جوجه ها جهت انتقال به کشتارگاه جمع آوری شوند، غذا به مدت 8 الی 12 ساعت و آب به مدت 1 ساعت قطع می گردد. افرادی که مسئول گرفتن پرنده های گوشتی هستند شب هنگام به سالن وارد شده پرنده ها را از یک پایشان گرفته و آنها را در دسته های (اغلب 5 تایی در هر دست) به جعبه های مشبک منتقل می کنند.