مقالات

عوامل مؤثر در شکست جوجه کشی

شکست در جوجه کشی از تخم هایی که پوسته آنها شکسته اما هچ نکرده اند

دستگاه جوجه کشی  مقالات   خرید دستگاه جوجه کشی  13 اردیبهشت, 1395

اگر جوجه های داخل تخم به مرحله شکستن پوسته و یا ایجاد اولین ترک در روی آن برسند، به اندازه کافی برای هچ کردن سالم و قوی هستند مگر اینکه برخی تنظیمات مربوط به دستگاه جوجه کشی مانع از این پدیده شود. این مشکل معمولاً می تواند ناشی از 1) تهویه ناکافی 2) سطوح نادرست رطوبت باشد.

تخمگذاری طیور

دلایل توقف تخمگذاری در طیور

دستگاه جوجه کشی  مقالات   خرید دستگاه جوجه کشی  13 اردیبهشت, 1395

دلایل بسیاری جهت قطع تخمگذاری در طیور وجود دارند که در این مجال قصد داریم درباره ی معمول ترین عوامل مربوطه بحث نماییم تا پرورش دهندگان در صورت مواجهه با چنین مشکلی با در نظر گرفتن این موارد اقدام به راه یابی و مشکل گشایی نمایند.

ذخیره ی تخم های جوجه کشی

شرایط بهینه ذخیره ی تخم های جوجه کشی

دستگاه جوجه کشی  مقالات   خرید دستگاه جوجه کشی  12 اردیبهشت, 1395

به محض رسیدن تخم ها به هچری، تخم ها به مدت چند روز قبل از آغاز فرایند جوجه کشی ذخیره می شوند. جهت مینیمم نمودن میزان مرگ و میر جنینی و ماکزیمم نمودن قابلیت جوجه درآوری و کیفیت جوجه، دستیابی به شرایط بهینه در اتاق ذخیره ی تخم ها ضروری و با اهمیت می باشد. هدف از ذخیره ی تخم ها به تعویق انداختن رشد و نمو جنین تا زمان شروع دوره ی جوجه کشی می باشد. در این مقاله ما بر روی دو پارامتر مهم در ذخیره ی تخم ها تمرکز می کنیم: دما و رطوبت.

تشخیص دمای بهینه دستگاه جوجه کشی

تشخیص دمای مناسب دستگاه جوجه کشی

دستگاه جوجه کشی  مقالات   خرید دستگاه جوجه کشی  12 اردیبهشت, 1395

دستگاه جوجه کشی یک وسیله ساده است.در تمامی دستگاه های جوجه کشی چهار اصل زیر رعایت میشود :
1. تولید حرارت
2. تهیه رطوبت
3. تهویه مناسب
4. چرخاندن تخم

ضدعفونی سالن مرغداری

راهنمای کامل نظافت و ضدعفونی سالن مرغداری

دستگاه جوجه کشی  مقالات   خرید دستگاه جوجه کشی  12 اردیبهشت, 1395

راهنمای کامل نظافت و ضدعفونی سالن مرغداری: همزمان با نزدیک شدن بهار تقریباً وقت آن فرا می رسد که سالن مرغداری و تجهیزات موجود در آن را پس از یک زمستان طولانی نظافت و ضدعفونی کنید. گندزدایی سالن مرغداری جهت…… بیشتر »

مرگ و میر زود هنگام جوجه گوشتی

عوامل ژنتیکی و بیماری های دخیل در مرگ و میر زودهنگام جوجه ها

دستگاه جوجه کشی  مقالات   خرید دستگاه جوجه کشی  12 اردیبهشت, 1395

عامل ژنتیکی عاملی بسیار مهم در مرگ و میر زودهنگام جوجه ها است چرا که 21 جهش کشنده در ماکیان وجود دارد. جهش کشنده بیشتر در جنین های واجد صفات پدر و مادر علی الخصوص در طول هفته ی سوم دوره ی جوجه کشی بروز می کند. هرچه ناهنجاری ایجاد شده توسط ژن کشنده بیشتر و بزرگتر باشد مرگ و میر در سنین پایین تری اتفاق می افتد.